ŠTA RADITE BRE: Marko Bastać predložio formiranje gradske advokatske kancelarije
Bastać sa saradnicima u kampanji, Foto: Šta radite bre

izborna kampanja

ŠTA RADITE BRE: Marko Bastać predložio formiranje gradske advokatske kancelarije

Po njegovim rečima, dodatni benefit ovakve Kancelarije jeste i to što ćemo najboljim mladim studentima Pravnog fakulteta pružiti mogućnost da steknu neophodnu praksu

Objavljeno: 08:12h

Nosilac odborničke liste "Šta radite bre" na beogradskim izborima 4. marta Marko Bastać zalažio se za otvaranje Gradske advokatske kancelarije koja će obezbediti besplatnu pravnu pomoć svim Beograđanima. Bastać je novinarima, kako je prenela grupa građana "Šta radite bre", rekao i da bi ta kancelarija besplatno zastupala one koji su u dugoročnim sporovima, pre svega sa institucijama čije je osnivač grad.

- Danas je u Beogradu pravda spora i teško dostižna za veliki broj naših sugrađana. U pokušaju da ostvare svoja prava koja im ugrožavaju privilegovane grupe ljudi oni bukvalno tumaraju u beskonačnim lavirintima nepravde. U takvom sistemu građani koji nemaju finansijskih mogućnosti da angažuju advokate su sigurni gubitnici - rekao je Bastać. Po njegovim rečima, dodatni benefit ovakve Kancelarije jeste i to što ćemo najboljim mladim studentima Pravnog fakulteta pružiti mogućnost da steknu neophodnu praksu. - Beograd po meri čoveka i institucije u čijem fokusu je zaštita interesa svakog stanovnika našeg glavnog grada, umesto konzerviranja sistema u kome politička kasta zloupotrebljava javne resurse za lično bogaćenje, ostvariv je ideal - naveo je Bastać.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.