Jovanović (DSS): Nelegalne vikendice biće bagerima PORUŠENE, jer niko ne može da bude jači od zakona i države!
Jovanović je rekao da treba da se sprovede Zakon o legalizaciji, Foto: Fonet, Nebojša Mandić

beogradski izbori

Jovanović (DSS): Nelegalne vikendice biće bagerima PORUŠENE, jer niko ne može da bude jači od zakona i države!

On je naveo da postoje mesta poput Savskog nasipa, gde legalizacija nije moguća zato što tu nije predviđena bilo kakva gradnja

Objavljeno: 14:28h

Nelegalno izgrađeni objekti i kuće na Savskom nasipu kod Bloka 45 trebalo bi da budu bagerima srušeni, jer niko ne može da bude jači od zakona i države, izjavio je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović. Kandidat DSS za gradonačelnika, koji je sa saradnicima obišao Savski nasip, rekao je da su oni za to da se u potpunosti sprovede Zakon o legalizaciji koji je usvojen na jesen 2015. godine, kao i da će biti vraćen deo nadležnosti za legalizaciju na opštine.

- Grad je očigledno zagušen sa 200.000 zahteva i ne može da izađe na kraj s njima. Svuda gde može da se legalizuje to ćemo uraditi, a tamo gde ne može poput ovoga ovde gde se nalazimo na Savskom nasipu, tu će da prođu bageri - istakao je Jovanović. On je naveo da postoje mesta poput Savskog nasipa, gde legalizacija nije moguća zato što tu nije predviđena bilo kakva gradnja. - Ovo će biti očišćeno jer tako zakon nalaže - istakao je Jovanović.

Bonus video:

Intervju, Miljan Damjanović

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.