Šešelj: U potpunosti integrisati Lazarevac sa Beogradom!
Šešelj i Damjanović nudili rešenja za mnoge probleme, Foto: Filip Plavčić

beogradski izbori

Šešelj: U potpunosti integrisati Lazarevac sa Beogradom!

Šešelj i Damjanović su razgovarali sa građanima o problemima u Lazarevcu

Objavljeno: 10:17h

Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su danas Opštinu Lazarevac, gde su u mestu Veliki Crljeni razgovarali sa građanima o problemima koji otežavaju život na toj opštini. Radikali su ponudili rešenja:

- Mi bismo posvetili primarnu pažnju tome da rešimo dva problema. Prvi je za Velike Crljene - da sredimo tamo pitanje grejanja, da uradimo toplovod. To bi preporodilo to naselje, po našem mišljenju - rekao je građanima Šešelj.

Radikali imaju stručne ljude za realizaciju tih radova:

- Inženjer Šoškić je radio jedan elaborat na tu temu za nas, sveobuhvatan. A drugo, mi bismo želeli da se Lazarevac vozom poveže sa Beogradom. Za pola sata bi se stizalo u centar Beograda, za četrdeset minuta do Vukovog spomenika, a za pedeset na Novi Beograd,“ izjavio je dr Šešelj i istakao koji bi se benefiti time dobili:

- Prvo, velike uštede u prevozu radnika imala bi mnoga preduzeća, a drugo, uštedelo bi se znatno i na finansiranju studenata. Mnogo mladih ljudi studira u Beogradu i oni tamo iznajmljuju stanove. Dakle, cilj je da se Lazarevac na ovaj način snažnije integriše sa Beogradom, jer od svih beogradskih opština vi ste trenutno najudaljeniji od centra grada - poručio je Šešelj.

Bonus video:

Intervju Miljan Damjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.