VLASNIK ODBIO DA POMAZI PSA, A REAKCIJA KOJA JE USLEDILA ZAPALILA INTERNET: Ovaj AMERIČKI BULDOG je potpuni hit
Američki buldog, Foto: Printscreen / Tik Tok / mythologicaldogs

video

VLASNIK ODBIO DA POMAZI PSA, A REAKCIJA KOJA JE USLEDILA ZAPALILA INTERNET: Ovaj AMERIČKI BULDOG je potpuni hit

U viralnoj objavi, koju je pregledalo više od pola miliona ljudi, vlasnik je pokazao šta radi njegov pas kada ga ignoriše.

Objavljeno:

Vlasnik psa je snimio reakciju svog ljubimca nakon što je pokušao da ga ignoriše. U video snimku, koji je objavio na TikToku vidi se pas koji na sve moguće načine pokušava da privuče pažnju svog vlasnika nakon što je primetio da je budan.

@mythologicaldogs I swear we pet him all the time 😭 he’s just spoiled #bullybreeds #americanbully #doglovers #dogs ♬ original sound - @mythologicaldogs

"Moj američki buldog, koji je zabranjen u nekoliko država, naljutio se jer je shvatio da sam budan, a ne mazim ga", napisao je vlasnik u videu. "Kunem se da ga stalno mazimo. Samo je razmažen", dodao je ispod objavljenog snimka.

Ljudi oduševljeni reakcijom psa, pa ne čudi što je video postao viralan. Jedan čovek je napisao ispod snimka: "Kako se samo usuđuješ da ga ignorišeš?“, dok je drugi dodao: "Kako je dobar. Uopšte ne laje glasno, samo cvili".

BONUS VIDEO:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.