OVA ŽENSKA OSOBA JOŠ UVEK NIJE ISPITANA: Sumnja se da je povezana sa Alminom smrću, drže je izolovanu
Alma Arazi, Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

TRAGEDIJA

OVA ŽENSKA OSOBA JOŠ UVEK NIJE ISPITANA: Sumnja se da je povezana sa Alminom smrću, drže je izolovanu

Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija

Objavljeno:

Albanska novinarka Anila Hodža otkrila je nove detalje o tragediji u Skadru, gde se navodno 39-godišnja Alma Arazi udavila u reci Bojani zajedno sa svoje troje dece zbog izdaje i nasilja od strane supruga, javlja VoxNews.

Hodža je izjavila da devojka Alminog muža Ergisa Arazija, inače tinejdžerka, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kom se nalazi nakon tragičnog događaja.

"Ergisova devojka nije ispitana dok se njeno stanje ne stabilizuje, pošto je u šoku. U prvom svedočenju, rekla je da nikada nije upoznala Almu i da joj je Ergis rekao da će se razvesti od nje i da će se njih dvoje venčati", rekla je novinarka.

1 / 3 Foto: Stefan Stojanović, printscreen/facebook/Alma Bushati Arrazi

Takođe je otkrila da je devojka Ergisa Arazija, koji je uhapšen zbog podsticanja na samoubistvo, smeštena u ženski centar i da još nije poznato da li će biti ispitana u prostorijama tužilaštva u Skadru ili u centru gde se nalazi.

"Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar", dodala je Hodža, koja je otkrila i da će Ergis Arazi ponovo biti ispitivan.

Bonus video:

01:19

ULICE NOVOG PAZARA POSTALE PRETESNE!

(Espreso / Telegraf / M.P/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.