BILA JE U VEZI SA 49 GODINA STARIJIM POLITIČAREM, A ON JE OSTAVIO ZBOG JOŠ MLAĐE: Znate li ko je FATALNA PLAVUŠA?
Frančeska Paskale, Foto: EPA/ANGELO CARCONI

ZANIMLJIVOSTI

BILA JE U VEZI SA 49 GODINA STARIJIM POLITIČAREM, A ON JE OSTAVIO ZBOG JOŠ MLAĐE: Znate li ko je FATALNA PLAVUŠA?

Medijski mogul koji je bio poznat po seksualnim skandalima

Objavljeno:

Svet ju je upoznao kao partnerku kontroverznog Italijana Silvija Berluskonija koji je preminuo prošlog juna u 86. godini. Uz njega je provela skoro deceniju i po, a jednu njenu želju je uporno odbijao da ispuni. Nakon što se okrenuo drugoj ženi ona se oglasila. O toj vezi pričala je nedavno i na malim ekranima.

Silvio Berluskoni se 2002. rastao od Frančeske Paskale sa kojom je bio 12 godina u vezi, saopštila je tada njegova stranka Forza Italia i dodala da će bivši partneri ostati prijatelji.

“Uvek će mi biti drag. Želim mu svu sreću ovoga sveta i nadam se da će pronaći nekoga ko će se brinuti o njemu kao ja", rekla je Frančeska koja je svakog dana pitala Berluskonija da se oženi njome, što se nije desilo.

Frančeska je bila 49. godina mlađa od Silvija
Frančeska je bila 49. godina mlađa od Silvijafoto: EPA-EFE/CIRO FUSCO

Medijski mogul koji je bio poznat po seksualnim skandalima, serijskim gafovima i problemima sa zakonom već u to vreme je navodno bio u vezi sa 53 godine mlađom Martom Fašinom, poslanicom iz njegove stranke, piše The Guardian.

Frančeska i Silvio
Frančeska i Silviofoto: EPA/LUCA TURI

Bez obzira na neslavan kraj te romanse Frančeska Paskale (38) sa sa emocijama seća Berluskonija. Dok je nedavno gostovala u emisiiji "Belve" u Rimu, prikazivane su njihove zajedničke fotografije. Na snimanje je došla u belom odelu i primetno je da je u međuvremenu promenila imidž.

Berluskoni nije želeo da se oženi Frančeskom ali se u martu 2022. simbolično oženio sa Martom Fašinom (34) - bio je to simboličan čin u čast njihove veze ali ne i pravo venčanje koje su njegova deca zabranila Ona je bila veoma ljuta što nije imala pravu svadbu, ali je zato nosila Antonio Riva venčanicu od francuske čipke i sa plaštom dugačkim tri i po metara. Cena te haljine bila je 20.000 evra dok je Berluskoni nosi Armani odelo.

Marta Fašina
Marta Fašinafoto: Profimedia

Svadba je bila simbolična, ali za Berluskonija i te kako prava. On je ostavio svojoj partnerki Marti Fašini 100 miliona evra, kako je napisano u njegovom testamentu. Mnogi nisu očekivali ovakav rasplet događaja imajući u vidu sve ono što se pisalo o njihovom simboličnom venčanju.

Prema tom testamentu Berluskoni je 30 miliona evra ostavio Marselu Del'Utrija, koji je povezan sa mafijom, dok je njegovom bratu Paolu pripalo 100 miliona evra. Upravljanje poslovnom imperijom Silvija Beruskonija, koja se procenjuje na više milijardi dolara, a u koje spadaju poslovi vezani za bankarstvo, izdavšastvo i medije, povereno je njegovoj najstarijoj deci, ćerki i sinu. Novac koji je pripao Marti, Marselu i Paolu objašnjen je porukom Berluskonija u kojoj se navodi "za ljubav koju sam imao prema njima i ljubav koju su oni imali prema meni", piše Daily mail.

Frančeska Paskale bila je na sahrani Berluskonija u junu 2023. u Milanu, kao i žene koje su obeležile njegov život i brojni naslednici.

Bonus video:

05:05

BRZE VESTI 28.04.2024

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.