KATASTROFA! Miloš Teodosić OSTAO NA CEDILU pred Partizan - to je to od finala?
Miloš Teodosić, Foto: Mehmet Murat Onel / AFP / Profimedia

Strašno

KATASTROFA! Miloš Teodosić OSTAO NA CEDILU pred Partizan - to je to od finala?

Tragedija za Zvezdu

Objavljeno:

Nema kraja malerima za košarkaše Crvene zvezde u ovoj sezoni kada je reč o povredama ključnih igrača.

Crvena zvezda je nedavno ostala bez veoma važnog aduta Adama Hange koji je zbog loma šake preskočio dosadašnji deo plej-ofa ABA lige, a neće ga biti ni protiv Partizana u nastavku finalnog okršaja.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Starsport©

Prethodno je i Džoel Bolomboj zaradio virus zbog kojeg je dugo bio bez pravog treninga, pa se postavlja pitanje koliko će biti svež za meč broj dva protiv Partizana, nakon rovovske bitke pre samo dva dana.

Na sve to se nadovezala se i povreda mladog Nikole Topića, jedine prave zamene za iskusnog Miloša Teodosića. Topić svojim dodavanjima i samim razumevanjem košarkaške igre, ima tu sposobnost da nastavi tamo gde je Teodosić stao... Ipak, Topić će morati na novu pauzu, ali i operaciju:

Nikola Topić
Nikola Topićfoto: Starsport©

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju). Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama. O svim daljim koracima u oporavku našeg Nikole Topića, klub će blagovremeno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju Zvezde.

Nemanja Nedović
Nemanja Nedovićfoto: Espreso/Tamara Trajković

To praktično znači da je Zvezda u spoljnoj liniji ostala na rovitom Teodosiću koji je čitave sezone vukao povredu, Jagu Dos Santosu koji često ima tzv. žute minute u organizaciji igre, ne toliko raspoloženim Nedovićem i defanzivnim članom spoljne linije, Brankom Lazićem.

Veliki problem za Zvezdu pred nastavak ove teške finalne serije...

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.