MAČAK JE STALNO GLEDAO U ISTO MESTO NA ZIDU: Kada su vlasnici OTKRILI zašto ovo radi ZANEMELI OD ŠOKA
Opasan mačor čuva kuću, Foto: Printscreen / Tik tok / razzle.reads

VIDEO

MAČAK JE STALNO GLEDAO U ISTO MESTO NA ZIDU: Kada su vlasnici OTKRILI zašto ovo radi ZANEMELI OD ŠOKA

Sa kućnim ljubimcem se nešto čudno dešavalo, pa su vlasnici odlučili da otkriju šta

Objavljeno:

Kućni ljubimci su odlično društvo, čuvari kuće, umeju nekada da prave i probleme, ali su svakako zabavni. Mnogi pomognu svojim vlasnicima kada se nađu u nevolji. Nešto slično desilo se i sa porodicom koja ima mačka.

Mačak se nije pomerao

@razzle.reads We’ve been making fun of him for weeks because he just stares at his “invisible wall demons” all day but we just discovered we have a mouse problem. Sumo can’t figure out any of the treat puzzles we get but he can at least detect mice I guess 😂 We gave him extra treats tonight to make up for how badly we’ve been roasting him lately #catsoftiktok #catlovers #catsvideo #cats #smartcat ♬ original sound - Rachael | Booktok 📚

Žena je nedavno na svom TikTok profilu objavila da je njena porodica nedeljama ismejavala njihovog mačka, jer je neprestano gledao u zid. A onda su otkrili razlog zašto to radi.

Kućni ljubimac ove porodice je po ceo dan provodio gledajući u zidove, pa su njegovi vlasnici odlučili da istraže zašto to radi. I tako su otkrili da u kući imaju - miševe. "Možda naš mačak ne zna da rešava slagalice, ali bar može da otkrije gde su nam se uselili miševi", našalila se njegova vlasnica. Mačak je kao nagradu dobio dodatne omiljene poslastice.

„Moj najveći strah“

Video snimak sa objavom ove žene postao je brzo viralan i sakupio je više od 400 hiljada pregleda i mnogo komentara. "Nikada vam neće oprostiti to", "To je moj najveći strah", "Samo je pokušavao da vam pomogne", "Pravi je detektiv, nadam se da ste pohvalili njegov posao", samo su neki od komentara ljudi ispod objave.

BONUS VIDEO:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.