KLINCI UCENJIVALI MUŠKARCA DA ĆE OTKRITI NJEGOVU MRAČNU TAJNU: Da bi ga "poštedeli", uzeli mu 10.000 evra
Policija, Foto: RINA

hapšenje

KLINCI UCENJIVALI MUŠKARCA DA ĆE OTKRITI NJEGOVU MRAČNU TAJNU: Da bi ga "poštedeli", uzeli mu 10.000 evra

Tri mlade osobe, A.S., V.L. i L.P. početkom maja su po dogovoru ucenjivali S.D.

Objavljeno:

Tri mlade osobe su po dogovoru ucenjivali nepoznatog muškarca i pretili su mu da će otkriti tajnu koja bi mogla da našteti njegovom ugledu i časti.

Tri mlade osobe, A.S., V.L. i L.P. početkom maja su po dogovoru ucenjivali nepoznatog S.D. Oni su pretili da će otkriti tajnu koja bi mogla da našteti njegovom ugledu i časti, a da bi ga "poštedeli" zahtevali su od njega da im preda 10.000 evra.

Oni su ga prinudili da isplati novac, a pre dva dana uhapšeni su.

Osumnjičeni su danas saslušani u prisustvu izabranih branilac na okolnost krivičnog dela Iznuda iz člana 214 st. 2 u vezi st. 1 u vezi čl. 33 Krivičnog zakonika. U odnosu na A.S.(20) predložen je pritvor iz zakonskih razloga propisanih čl. 211 st. 1 tač. 2 i tač. 3 Zakonika u krivičnom postupku s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometao postupak uticajem na svedoke, kao i okolnosti koje ukazuju koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ponovio krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

Dežurni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu je odredila pritvor prema osumnjičenom na osnovu navedenih zakonskih razloga. Osumnjičena L.P.(21) je sa tužilaštvom zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela zbog krivičnog dela Iznuda iz čl. 214. st. 2 u vezi st. 1 u vezi čl. 33 Krivičnog zakonika na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci koja će se izvršiti u prostorijama u kojima osumnjičena stanuje, uz primenu elektronskog nadzora. Sa osumnjičenim V.L.(19) tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju istog krivičnog dela na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci koja će se izvršiti u prostorijama u kojima osumnjičeni stanuje, uz primenu elektronskog nadzora.

Bonus video:

00:14

Hapšenje zbog falsifikovanja

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.