"DAO SAM JOJ SVE, ONA SE SAMO IZLEŽAVALA": Srbinu žena tražila razvod zbog BIZARNOG razloga, on izneo PRLJAV VEŠ
Razvod, Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

šok

"DAO SAM JOJ SVE, ONA SE SAMO IZLEŽAVALA": Srbinu žena tražila razvod zbog BIZARNOG razloga, on izneo PRLJAV VEŠ

Srbinu supruga zatražila razvod zbog banalnog razloga, on brže bolje javno izneo sav prljav veš

Objavljeno:

"Bolje dobar razvod nego loš brak" fraza je koju često imamo prilike da čujemo i koja nije daleko od istine. Ipak, za dobar razvod potreban je jak i dobar razlog, što jedan Srbin (40) od svoje supruge(32) nije dobio - već sasvim suprotno.

Kako je muškarac iz Srbije u svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio, njegova žena nakon 11 godina želi da se razvede od njega jer je on navodno ćutljiv i "ne vodi abrove o svakodnevnici". Razočaran njenim zahtevom, na internetu je izneo sav "prljav veš" njegove žene.

"Žena i ja samo u braku preko 11 godina, imamo sina od 10 i ćerku od četiri godine... Žena želi razvod jer sam ćutljiv, to je jedini navedeni razlog. Osuđuje me da se ne menjam po tom pitanju, da malo pričam, da ne vodim abrove o svakodnevnici, i da ona nema sa kim da priča", napisao je on i dodao da mu nije jasno odakle dolazi takav želja jer kako kaže sve je do sada bilo dobro i o svemu su se brzo i lako dogovarali.

"Dao sam joj sve od života"

Tužan, priznaje da joj je navodno dao sve od života.

"Dopuštam sve da radi, ništa joj ne branim, prihvatam mnoge stvari. Ja imam dobru platu, dok se ona vucara po poslovima koji kratko traju i pa malo radi malo ne radi. Voli da troši pare, stalno bi nekud išla, stalno bi nešto kupovala. Moja plata ne pokriva baš sve te prohteve, uz to imamo decu kojima svakodnevno nešto treba. Ja zadnjih godina ne kupujem sebi ništa, da bi imalo više za njih. Nosim garderobu staru skoro po 10 godina. Ali koliko ja ne trošim, toliko ona troši", kaže on.

"Samo se izležava na sofi"

Kako je objasnio, zbog toga nekad zna da radi i po tri smene. Međutim, koliko se on trudi oko porodice, toliko je nju navodno baš briga - što se najbolje može videti kada dođe kući sa posla.

"Ona je uvek umorna i samo izležava se ne sofi. Kuhinja nam često izgleda kao da je bomba pala. Ako ja ne počistim, zna i po sedam dana da stoji prljava...Deci ja spremam da jedu, vodim u park, igram se sa njima. Dok ona na sve to kad ja konačno sednem zna da kaže 'ti nećeš da se igraš sa decom, nećeš da se družiš'... Takođe, kaže da nema šta da mnom da priča, drugačiji smo, ona voli da razglaba Markove konake dok ja ne volim abrove, povučen sam bio ceo život i ćutljiv. Kaže mi voli me a stalno se zaljubljuje i simpatiše druge muškarce a udata. Da li ja ovde grešim, jesam li ja ovde svetska budala? Dokle više", pitao se on na kraju.

"Čestitam, oženio si idiota"

Ovo je jedna od retkih objava gde apsolutno niko nije stao na stranu žene. U komentarima su ga uglavnom savetovali da je on taj koji treba da podnese zahtev za razvod, a ne ona.

"Čestitam, oženio si idio*a", "Brate, posle ovog opisa trebaš ti da podnese zahtev za razvod, ne ona", "I druge muškarce simpatiše? Pa fino. Što se ne razvedeš?", "Supruga ti ima previše slobodnog vremena", "Prošao sam ovo. Nema tu leka. Samo razvod". "Čekaj, šta sam ja ovo sada pročitao? Momentalni razvod čoveče", "Izvini, ali mislim da je tvoja žena jednostavno našla drugog. Delom si sam kriv za to", bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.