DEČAK (16) SA DRUGOM NASMRT PRETUKAO MUŠKARCA: Ostao na mestu mrtav, sumnja se da je zbog OVOGA SVE POČELO
Policija ilustracija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

užas

DEČAK (16) SA DRUGOM NASMRT PRETUKAO MUŠKARCA: Ostao na mestu mrtav, sumnja se da je zbog OVOGA SVE POČELO

Muškarac (47) ostao je da leži mrtav na ulici

Objavljeno:

Policija u Rumuniji uhapsila je 16-godišnjeg dečaka i mladića (20), zbog sumnje da su sinoć nasred ulice, u centru Bukurešta, do smrti tukli muškarca (47), oca devojčice koju su poznavali.

Dečak i njegov saučesnik su, kako se sumnja, žrtvu čekale u parku Crangasi, nedaleko od centra. Oni su prethodno uzeli nekoliko slomljenih grana, a kada se žrtva pojavila, krenuli su mučki da ga biju. Nesrećni muškarac je poslednjim atomima snage uspeo da im utekne i istrči na ulicu, ali su oni potrčali za njim i nastavili da ga biju.

"Istrčali su iz parka, on je dozivao pomoć, ali su oni počeli da ga udaraju tim granama po glavi", ispričao je očevidac.

Dečak i njegov saučesnik nastavili su krvnički da mlate čoveka nasred ulice, sve dok ovaj nije prestao da se pomera, a onda su se dali u beg.

Na lice mesta stiglo je više ekipa Hitne pomoći, ali za muškarca ništa nisu mogli da urade, proglašen je na mestu mrtvim.

Napadači su za to vreme bežali kroz grad. Srećom, policija je uspela da ih identifikuje i locira dva sata kasnije. Oni su kasno sinoć privedeni u stanicu gde su saslušavani punih pet sati, nakon čega su prebačeni u pritvor.

Rođaci ubijenog, koji su čekali ispred stanice, najverovatnije sa namerom da se obračunaju sa ubicama, besno su kroz zube govorili kako je "sve počelo zbog devojčice".

Na pitanja novinara šta to znači, nisu želeli da odgovore, samo su potvrdili da je ubijeni otac devojčice "zbog koje je sve počelo".

"Da, znao je te dečake. Sve je počelo zbog devojčice", rekao je rođak ubijenog.

Bonus video:

03:31

ŠTA BI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ MOGLI DA OTKRIJU? Radulović: Završeno je veštačenje, USKORO NOVE INFORMACIJE

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.