SAHRANIO ŽENU, PA OŽENIO TAŠTU: Tast ih uhvatio NA DELU, ono što je usledilo će vas ŠOKIRATI VIŠE OD SVEGA! (VIDEO)
Venčanje ilustracija, Foto: epa rolex dela pena

BIZARNO!

SAHRANIO ŽENU, PA OŽENIO TAŠTU: Tast ih uhvatio NA DELU, ono što je usledilo će vas ŠOKIRATI VIŠE OD SVEGA! (VIDEO)

Ljubav počela kada mu je preminula supruga

Objavljeno:

Bizarna ljubavna priča između tašte i zeta koja je buknula nakon smrti ćerke i žene novopečenog para, dobila je svoj krajnji epilog u vidu venčanja - koji je organizovao kod matičara nekadašnji tast i muž novopečenog para.

Muškarac iz indijskog Bihara uzeo je svoju taštu za suprugu nakon što je njihovu aferu otkrio sam tast. Prema pisanju lokalnih medija, par je, nakon tradicionalnog venčanja, sklopio brak pred matičarem.

Ljubav počela kada mu je preminula supruga

Otac dvoje dece, Sikandar Jadav (45), preselio se kod tašte i tasta nakon smrti supruge. Tokom tog perioda on i njegova tašta, Geta Devi (55), razvili su duboke i romantične osećaje praćene strašću. Kad je njen suprug Darve primetio bliskost tašte i zeta, postao je sumnjičav. Na kraju ih je uhvatio na delu.

Darve nije gubio vreme pa je ovu nekonvencionalnu ljubavnu priču izneo pred seosko veće kojem je Jadav otvoreno priznao ljubav koju gaji prema majci svoje pokojne supruge.

U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako Jadav tokom tradicionalne ceremonije uzima za suprugu svoju taštu. Na videu se vidi da seljani bodre bračni par i kamerom snimaju ovo neobično venčanje.

Obraćajući se novinarima, tast Darv je rekao da je sretan zbog mladenaca. Dodaje da je blagoslovio ovaj brak te je čak organizirao i službeno venčanje pred matičarom.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic/MojeVrijeme/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.