NAKON MESECI SPEKULACIJA, SITUACIJA JE SADA JASNA! Princ Hari se vraća u Englesku bez Megan, SVE JE POTVRĐENO!
Princ Hari, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

VELIKA BRITANIJA

NAKON MESECI SPEKULACIJA, SITUACIJA JE SADA JASNA! Princ Hari se vraća u Englesku bez Megan, SVE JE POTVRĐENO!

Megan i Hari su se odselili iz Velike Britanije nakon što su napustili kraljevsku porodicu 2020.

Objavljeno:

Megan i Hari su se odselili iz Velike Britanije nakon što su napustili kraljevsku porodicu 2020. Od tada, vojvotkinja od Saseksa retko se vraćala u Veliku Britaniju.

Posle meseci nagađanja, sada je otkriveno da Megan Markl neće putovati u Veliku Britaniju sa svojim suprugom princom Harijem sledećeg meseca. Kraljevski dopisnik, Kris Šip, potvrdio je vest na "Ks", ranije poznatom kao "Tviter".

"Jutros je potvrđena dodatna potvrda da Megan neće biti sa Harijem na godišnjoj Invictus službi u Londonu. Ali vojvotkinja od Saseksa će se pridružiti vojvodi u poseti Nigeriji inspirisanoj Invictusom, odmah nakon što Hari napusti Veliku Britaniju", rekao je on.

Vest dolazi nakon što je objavljeno da će Hari prisustvovati Službi zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla, u sredu 8. maja. Specijalna služba će obeležiti 10. godišnjicu "Invictus Games", a očekuje se da će glumac, Dejmijan Luis, recitovati pesmu na događaju, prenosi Mirror.

Princ Hari
Princ Harifoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

U saopštenju objavljenom na društvenim mrežama Invictus Games stoji: „Fondacija Invictus Games će proslaviti 10 godina menjanja života i spasavanja života 'Uslugom zahvalnosti' u katedrali Svetog Pavla, 8. maja. Pridružiće nam se naš pokrovitelj, princ Hari , vojvoda od Saseksa, glumac Damian Levis i članovi globalne zajednice Invictus da obeleže ovu priliku."

Hari i Megan
Hari i Meganfoto: Profimedia

Iako Megan neće putovati u Veliku Britaniju, pridružiće se svom mužu u poseti Nigeriji. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posećuju Nigeriju u maju kako bi razgovarali o Invictus igrama. Očekuje se da će Hari i Megan tokom svog boravka učestvovati u kulturnim aktivnostima i upoznati pripadnike vojske i njihove porodice.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/NajŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.