BUKTI RAT IZMEĐU SEVERINE VUČKOVIĆ I SVEŠTENIKA: Posvađali se oko OVE TEME, a sad GORI SVE, evo o ČEMU SE RADI
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

SVI DETALJI

BUKTI RAT IZMEĐU SEVERINE VUČKOVIĆ I SVEŠTENIKA: Posvađali se oko OVE TEME, a sad GORI SVE, evo o ČEMU SE RADI

Severina nije sedela skrštenih ruku, te je odmah reagovala putem svojih društvenih mreža.

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković se 2004. godine našla u centru regionalnog skandala, kada je do javnost isplivao snimak s jahte, a kako je i sama Seve jednom prilikom izjavila, ubeđena je da taj njen film niko nikada nije gledao.

O pevačici su tada pričali svi, a ona je dobila podršku brojnih kolega i prijatelja. Nedavno se, govoreći o svojim tridesetim, ponovo osvrnula na snimak, a potom je ponovo istupila u javnost, u ime borbe za žensku ravnopravnost, osnažujući prava i slobode žena.

Don Tomislav Lukač, mladi je sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vreme kao vaspitač mladih. Poznat je celoj Hrvatskoj kao sveštenik s TikToka, gde ga prati preko 40 000 mladih, a njegovi snimci broje gotovo milion "lajkova". Lukač je u poslednjim beleškama na pomenutoj mreži imao kritiku na stavove pomenute pevačice.

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound - dontomislavlukac

Severina nije sedela skrštenih ruku, te je odmah reagovala putem svojih društvenih mreža.

- Dragi, status ti zvuči kao da ti je motor jahte prerezao glavu, pa su ti je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na telo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar odnos, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro, ako nisi isprobao? Krst ti je top - bio je deo koji je pevačica istakla.

Objava Severine Vučković
Objava Severine Vučkovićfoto: Printskrin / Instagram / Severina

- Žena od skandala! Taman se oporavila od jahte, kad eto ti je opet - bio je oštar odgovor.

- Seve ga je sahranila pa ne moram ja. Samo ću dodati - bežite od popova koji ovoliko vole gledati svoj odraz na ekranu. Kad nemaš drugih stimulansa, postaješ napet sam sa sobom - glasio je kraj debate.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.