OVO JE IZGLEDA GODINA RAZVODA: Još jedna pevačica STAVILA TAČKU NA BRAK: U Srbiji je voljena, ali nije bila SREĆNA
Foto: Jennifer Buhl / Pacific coast news / Profimedia

KRAH BRAKA

OVO JE IZGLEDA GODINA RAZVODA: Još jedna pevačica STAVILA TAČKU NA BRAK: U Srbiji je voljena, ali nije bila SREĆNA

Dodatnu imovinu podeliće u skladu sa predbračnim ugovorom

Objavljeno:

Sudski dokumenti su otkrili da su Britni Spirs i Sem Asgari zvanično razvedeni kao i da su se pridržavali predbračnog ugovora. Pevačica koja ima veliki broj fanova i u Srbiji i koja se smatra jednom od najvećih pop zvezda sa početka 21. veka, zadržala je razni nakit i druge lične stvari, kao i zaradu koju je ostvarila pre, tokom i nakon venčanja.

Dodatnu imovinu podeliće u skladu sa predbračnim ugovorom. Dokumenti su podneti sudu u Los Anđelesu juče, čeka se još jedan mali korak pa će papiri postati zvanični kada ih potpiše sudija.

1 / 5 Foto: CPR/D. Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Britni okreće novi list, a priče o njenom bankrotu su smešne i očigledno lažne. Iako uživa u luksuznim putovanjima što je rezultat svoje teško stečene slobode, sklopila je značajan ugovor o knjizi i od toga će dugo profitirati, a nebo je granica u smislu moći njene zarade, u to spadaju i filmska prava na "Woman in Me" (memoari). I zahvaljujući gvozdenom predbračnom ugovoru", rekao je izvor za Page six.

Razvod je okončan prijateljski, delimično i zbog tog ugovora.

Podsetimo, izvori su prošlog avgusta potvrdili da se par razišao polse 14 godina braka zbog tvdnji da ga je Britni Spirs koja je nedavno okončala važan sudski spor, navodno varala. Asgari je pokušao da ponovo pregovara o uslovima predbračnog ugovora, ali nije uspeo u tome. Zahtev za razvod podneo je istog meseca, zbog "nepomirljivih razlika".

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.