MAMA MIA! KOLINDA NA ZMIJSKO TELO STAVILA 1000 EVRA PA SE POJAVILA U HRVATSKOM SABORU: Zbog OVOGA se dobija srčka
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Printscreen Facebook / Kolinda Grabar-Kitarović

AU

MAMA MIA! KOLINDA NA ZMIJSKO TELO STAVILA 1000 EVRA PA SE POJAVILA U HRVATSKOM SABORU: Zbog OVOGA se dobija srčka

Reč je o veoma svedenoj, zelenoj haljini ispod kolena koja ističe struk i naglašava grudi.

Objavljeno: 07:39h

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se u Hrvatskom saboru i privukla veliku pažnju svojim modnim izborom. Naime, poznato je to da se ova dama posvetila transformaciji fizičkog izgleda od kada nije na čelu države, a sada je svoje novo izdanja pokazala u veoma zanimljivoj haljini.

Reč je o veoma svedenoj, zelenoj haljini ispod kolena koja ističe struk i naglašava grudi. Ona je delo kreatorke Edelin Li, a cena joj je oko 1.000 evra. Međutim, zanimljivo je da je istu takvu haljinu 2022. godine nosila britanska princeza Kejt Midlton.

Haljina sa kaišem, sa visokim izrezom, vezama na rukavu i skrojenom skunjom koja laska telu, očigledno je zapala za oko svim damama iz javnog života od princeza do bivših predsednica. Možemo videti da pojedini modni komadi mogu podjednako dobro da pristaju ženama različitih oblika tela. Kako Kejt Midlton koja je poznata po svojoj sportskoj građi, tako i Kolindi koja ima izražene obline i figuru koja nalikuje peščanom satu.

Sliku pogledajte OVDE.

Kolindina dijeta

Bivša predsednica Hrvatske se odlučila za liposukcijsku ishranu, koja je izrazito pogodna za brzo skidanje viška masnih naslaga. Ovakva dijeta je slična proteinskoj ishrani, budući da se bazira na pojačanom unosu masti i proteina a na smanjenom unosu ugljenih hidrata.Pored toga se u ishranu uključuju i određeni suplementi, kako bi mršavljenje bilo zdravije i kako dijeta ne bi bila previše stresna za organizam.

00:07

Kolinda slavi titulu Hrvata

(Espreso/Srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.