DA LI JE OVO NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA TEŠKO BOLESNOG BRUSA VILISA? Zbog onog što drži u NARUČJU PLAKAĆETE KAO KIŠA
Brus Vilis, Foto: Printscreen/ Instagram/ scoutlaruewillis

tuga

DA LI JE OVO NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA TEŠKO BOLESNOG BRUSA VILISA? Zbog onog što drži u NARUČJU PLAKAĆETE KAO KIŠA

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je u video stavila i trenutak u kojem njena ćerka sedi u krilu svog dede, a on je nežno gleda.

Objavljeno: 13:16h

Rumer, najstarija ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je objavila na društvenim mrežama video snimak u kojem je spojila najvažnije trenutke poslednje godine, od onog kada je saznala da je trudna, preko trudničkog stomaka, pa sve do rođenja ćerke.

Unuka Brusa Vilisa proslavila je prvi rođendan 18. aprila, a jedan deo iz videa koji je njena majka objavila rasplakao je sve obožavaoce holivudske legende. Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je u video stavila i trenutak u kojem njena ćerka sedi u krilu svog dede, a on je nežno gleda. To je veoma težak trenutak za celu njihovu porodicu, ali i za obožavaoce Brusa Vilisa.

Brus Vilis se ničega ne seća

Brus Vilis
foto: INSTAGRAM/EMMAHEMINGWILLIS

Poznato je već da je holivudskom glumcu dijagnostikovana prvo afazija, a potom i frontotemporalna demencija, zbog čega se više ne seća većine događaja, a njegovi najbliži strahuju i od onog najgoreg trenutka - kada više neće moći da prepozna nikoga od njih.

Brus
foto: Printscreen/Instagram/rumerwillis

Porodica Brusa Vilisa je ujedinjena u borbi s njegovom bolešću i svi su u potpunosti na raspolaganju glumcu u svakom trenutku. Njegove ćerke iz braka s Demi Mur već su otkrile jednom prilikom kako stalno snimaju videa, ali i očev glas, kako bi sačuvale uspomene sa njim.

00:02

Đina Džinović golišava: Harisova ćerka skinula brus

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.